Erlend Hovland blir ny teknisk direktør

Erlend Hovland blir ny teknisk direktør i Norled Hovland kommer fra stillingen som rådgiver for marine konsepter og skipsdesign i Equinor. Han har hatt en rekke ekspert- og lederstillinger innenfor marin konseptutvikling, teknologi og prosjekter i Equinor gjennom 12 år og før det fra Subsea 7.


Norled skal gi teknisk bistand og byggeoppfølging til verdens første fullelektriske hurtigbåt

Norled har blitt tildelt en kontrakt for å bistå med tekniske ekspertise og rådgiving knyttet til byggingene av Kolumbus sin nye hurtigbåt MS Medstraum.


Norled skal drifte hurtigbåtene mellom Bergen, Nordfjord, Sogn og Flom frem til 2024

Norled skal drifte hurtigbåtene mellom Bergen, Nordfjord, Sogn og Flom frem til 2024


Ta vare på hverandre - bruk munnbind og hold avstand

Vennligst bruk munnbind ved handel i kiosk, opphold i passasjerområder samt bruk av toalett.


MF Nesvik i rute

Denne uken kommer den splitter nye elektriske ferjen MF Nesvik i rute på Hjelmeland-Nesvik-Skipavik sambandet. Etter grundig testing av våre ansatte og Westcon er den nå klar for å ønske reisende velkommen på torsdag.


COVID-19/Coronaviruset - Informasjon til reisende

Norled tilstreber til enhver tid å gi våre reisende den beste reiseopplevelsen om bord på våre fartøy. Vi erfarer at COVID-19 /Coronaviruset sprer seg i Norge og vi ønsker med dette å gi dere noen reisetips for å sikre et godt smittevern om bord på våre fartøy. Din unike innsats utgjør en forskjell! Vi har laget 6 reisevettregler for deg som reiser med oss i Norled. Dette for å hindre at du selv blir smittet eller at du smitter andre:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17