Ny finansdirektør i Norled

Anne Langmyr Alvheim er ansatt som ny finansdirektør i Norled. Hun vil tiltre stillingen senest 1. august 2022.

-  Vi gleder oss til å få Anne om bord til oss i Norled. Hun har en omfattende og svært relevant ledererfaring innen flere finansfunksjoner, noe jeg har stor tro på at vi vil dra nytte av i tiden fremover, sier administrerende direktør i Norled, Heidi Wolden.

Anne Langmyr Alvheim kommer fra selskapet MCC Labels, som nylig kjøpte opp Skanem AS hvor Anne de siste årene har innehatt roller både som finansdirektør og controller. Hun har dermed lang og verdifull erfaring innen finansområdet, både nasjonalt og internasjonalt. Langmyr Alvheim har også til sammen 8 års erfaring som leder og senior medarbeider i revisjons- og rådgivingsselskapet Deloitte AS.

-Jeg ser frem til å bli en del av et solid og stolt selskap som Norled. Det er noe ekte, ærlig og viktig med den virksomheten Norled driver og jeg gleder meg til å bidra på reisen videre. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med og lære av mine ny kollegaer, forteller Anne.

Langmyr Alvheim er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole. Hun har en mastergrad i regnskap og revisjon og en bachelor grad i økonomi og administrasjon fra samme skole.

Anne erstatter Tord Helland i rollen som finansdirektør, som etter 12 år i Norled blir finansdirektør i Viking Supply Ships.

-Tord er en svært hyggelig, energisk og profesjonell kollega som vi vil savne. Tusen takk for innsatsen du har gjort over mange år for Norled, og takk for det gode samarbeidet, sier administrerende direktør, Heidi Wolden.