M

Lukk

U

Jørgen Dyrseth, kaptein

Jobb i Norled

Tilbake

Jobb i Norled

Jørgen Dyrseth, kaptein

«Eg blei ansatt som overstyrmann hausten 2001. Dei fyrste 6 månedane var eg vikar på forskjellig ferjer i Rogaland. Den fyrste båten eg fekk fast stilling på var MF Finnøy som då gjekk i Finnøy-sambandet.

Vinteren 2006 søkte eg lykka på hurtigbåt då Stavangerske fekk att Ryfylkerutene. Eg fekk fast stilling som skipsførar på MS Westcruise i Hommersåk-ruta i 2009.

Ryfylkerutene lokka meg tilbake, så eg jobba som førar om bord i MS Fjorddrott frem til 2021. Då fekk eg muligheit til å starte opp på verdas fyste hydrogendrevne ferje MF Hydra og det har vore ei interesant tid og framifrå arbeidsplass. Frå nyåret vil du finne meg som skipsførar om bord på MF Nesvik, også den på Jøsenfjorden i Rogaland! For her inne trivast eg godt.

Norled er ein trygg og god arbeidsgjevar, her er eg bland gode kolleger som har fokus på nytenking og sikkerhet. Alle dei gode menneskjene gjer Norled til ein framifrå arbeidplass!

Eg er stolt av å seie at eg arbeide i selskapet!»

Møt våre medarbeidere

Jogeir Kårdal, maskinsjef

«Som maskinsjef i Norled har jeg hatt en bratt læringskurve og mulighet til å påvirke min egen læring, sier maskinsjef Jogeir som jobber på verdens første elektriske...

Monica Sunde Tjønnås, restaurasjonsassistent

«Jeg elsker jobben min! Jeg begynte i Norled i 2015 da Norled tok over Lavik-Oppedal sambandet. Begynte på ferje og jobbet der frem til 2023. Nå jobber jeg på...

Anne Grete Antonsen, matros

"Jeg kunne ikke hatt en bedre arbeidsplass! Det å være på sjøen er som terapi for meg. Helt siden jeg var liten har hurtigbåter vært forbundet med glede, kvalitetstid,...