M

Lukk

U

Anne Grete Antonsen, matros

Jobb i Norled

Tilbake

Jobb i Norled

Anne Grete Antonsen, matros

«Jeg kunne ikke hatt en bedre arbeidsplass!

Det å være på sjøen er som terapi for meg. Helt siden jeg var liten har hurtigbåter vært forbundet med glede, kvalitetstid, frihet & spenning. Som voksen er jeg så heldig å kunne være på sjøen hver dag sammen med gode kollegaer og reisende man knytter bånd til.

Etter videregående utdanning og sikkerhetskurs startet jeg som resturasjonsmedarbeider ombord på ferja MF «Rennesøy» da jeg var 19 år. Etter noen måneder mønstret jeg på hurtigbåten MS «Fjordsol» som billettør. Deretter fortsatte jeg som lettmatros på MS «Fjordrott». Da fant jeg ut at dette var jobben for meg. Nå har jeg jobbet i Norled på ulike samband i 14 år.

Jeg setter stor pris på å være tett på de reisende og ha variert arbeid, så jobben er perfekt for meg!»

Møt våre medarbeidere

Jogeir Kårdal, maskinsjef

«Som maskinsjef i Norled har jeg hatt en bratt læringskurve og mulighet til å påvirke min egen læring, sier maskinsjef Jogeir som jobber på verdens første elektriske...

Jørgen Dyrseth, kaptein

«Eg blei ansatt som overstyrmann hausten 2001. Dei fyrste 6 månedane var eg vikar på forskjellig ferjer i Rogaland. Den fyrste båten eg fekk fast stilling på var MF...

Monica Sunde Tjønnås, restaurasjonsassistent

«Jeg elsker jobben min! Jeg begynte i Norled i 2015 da Norled tok over Lavik-Oppedal sambandet. Begynte på ferje og jobbet der frem til 2023. Nå jobber jeg på...