Travel like the locals by boat

«Travel like the locals by boat» er båtrruter som de lokalreisene benytter til kollektive transportløsninger.
Vi gjør det enkelt for deg å reise kollektivt, samtidig som du er turist hos oss. De mest populære reisene til Norled er Sognefjorden, Lysefjorden og Hardangerfjorden. Bestill billetter hos oss, om du vil ha fleksibilitet til selv å legge opp din reiserute. 

 

 Les mer om de ulike turene under: 

 

Sognefjorden

Reis langs Norges lengste fjord til Flåm. Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord, ligger midt i Fjord Norge og strekker seg rett til foten av Jotunheimen og Jostedalen Nasjonalpark. Naturen er dramatisk og gjestfri, og du kan ta del i spennende aktiviteter. Vi anbefaler deg å stoppe på et av de sjarmerende stedene langs fjorden, utforske området og fortsette reisen neste dag.

Oppstart av turistrute Flåm utsettes til 24. juni. Les mer her 

Foto: Tom Gulbrandsen 

 

 Klikk her for booking 

 

Nordfjord 

Nordfjord er den komplette norgesopplevelsen i konsentrert form. I Nordfjord finn en Norges mest kompakte, og spektakulære kyst- og fjordopplevelse. Nordfjord er et attraktivt reisemål for aktive og nysgjerrige turister. Her kommer en tett på den dramatiske naturen, den særtegnede kulturen samt møter en autentiske mennesker og miljø. Innen for et avgrenset geografisk område finn en ekte og rike Norgesopplevelser. En reise gjennom Nordfjord er noe av den ypperste Norge har å by på.

Foto: Ann Helen Kvamen                                                

 

 Klikk her for booking 

 

Lysefjorden

Lysefjorden er en av Norges mest spektakulære fjorder, og Preikestolen er en av de mest ikoniske destinasjonene i verden! Nyt dette ville og fantastiske fjordlandskapet med idylliske øyer, gamle gårder, fosser, lokalt dyreliv og majestetisk natur. Bli med oss på en forfriskende fjordcruise opplevelse. Om bord på båten er det audioguide på flere språk.

Oppstart av Preikestolen-cruiset utsettes til 1. juli. Les mer her 

 

 Klikk her for booking 

 

Hardangerfjorden

Opplev fantastiske Hardangerfjorden med fjordcruise. Du kan starte reisen fra Bergen busstasjon eller fra kaien i Norheimsund. Hvis du starter fra Bergen, tar du bussen til Norheimsund hvor båten tar deg videre langs Hardangerfjorden som også kalles «Dronningen av norske fjorder». Langs fjorden vil du oppleve vakre landsbyer og bygder som er omkranset av majestetiske fjell med snødekte topper.

Oppstart av turistrute Hardanger utsettes til 24. juni. Les mer her 


Foto: Tom Gulbrandsen 

 

 Klikk her for booking