Møt våre medarbeidere

Møt våre medarbeidere

Sven Magne Ullenes, konsulent billettering

"Jeg begynte på billetteringsavdelingen oktober 2013 etter å ha jobbet mange år som matros på forskjellige ferger og hurtigbåter i Norled.

Mottoet mitt er å lære noe nytt hver dag og å bringe mine kunnskaper videre ut, slik at billettering i Norled kan utvilke seg og bli bedre.

Ingen dag er lik, jeg ønsker å være en serviceperson som yter det ytterste for å hjelpe billettører og kunder.

Jeg vil helt klart anbefale å jobbe i Norled, sammen skaper vi et godt rederi med gode reiseopplevelser og nyskapende teknologi, der alle skal glede seg til å gå på jobb hver dag!"

 
 

Håkon Lovra Tveitane, maskinsjef

"Jeg fikk lærlingplass i Norled tilbake i 2010, og siden har jeg blitt værende. Jeg trives veldig godt med arbeidsmiljø, friordninger og med å jobbe i maskin på Norled sine fartøy.

2 år på fagskole har det blitt, jeg fikk permisjon og stipend av Norled. Jeg har vært på forskjellige fartøy siden læretiden, jeg trives godt som 1.-maskinist og nå som maskinsjef.

Jobben som maskinsjef gir en variert arbeidsdag med forskjellige arbeidsoppgaver og utfordringer. Man har papirarbeid, og selvfølgelig arbeid og operasjoner som foregår ute i maskinrommet.

Broren min er også maskinsjef, det har påvirket mine karrierevalg.

Jeg vil absolutt anbefale Norled som arbeidsplass, det har vært en fin arbeidsplass for meg helt fra lærling til maskinsjef. Gode fri-ordninger og et godt arbeidsmiljø med flinke sjøfolk er noe av det Norled kan tilby som arbeidsgiver."

 
 

Jørgen Dyrseth, kaptein

"Eg blei ansatt som overstyrmann hausten 2001. Dei fyrste 6 månedane var eg vikar på forskjellig ferjer i Rogaland. Den fyrste båten eg fekk fast stilling på var MF Finnøy som då gjekk i Finnøy-sambandet.

Vinteren 2006 søkte eg lykka på hurtigbåt då Stavangerske fekk att Ryfylkerutene. Eg fekk fast stilling som skipsførar på MS Westcruise i Hommersåk-ruta i 2009.

Ryfylkerutene lokka meg tilbake, så no er eg tilbake som førar ombord i MS Fjorddrott.

Norled er ein trygg og god arbeidsgjevar, her er eg bland gode kolleger som har fokus på nytenking og sikkerhet. Alle dei gode menneskjene gjer Norled til ein framifrå arbeidplass!

«Eg er stolt av å seie at eg arbeide i selskapet!»"

 
 

Monica Sunde Tjønnås, restaurasjonsbestyrer

"Eg har jobba i Norled i tre og et halvt år, då Norled tok over sambandet Lavik-Oppedal.

Før eg byrja på ferja var eg sjølvstendig næringsdrivande.

Eg kan verkeleg anbefale andre å jobbe i Norled. Eg ser fram til kvar einaste dag på jobb. Vi har fantastiske arbeidskollegaer og ein skiftordning som mange kan misunne oss."