Ta vare på hverandre - bruk munnbind og hold avstand

Vennligst bruk munnbind ved handel i kiosk, opphold i passasjerområder samt bruk av toalett.


MF Nesvik i rute

Denne uken kommer den splitter nye elektriske ferjen MF Nesvik i rute på Hjelmeland-Nesvik-Skipavik sambandet. Etter grundig testing av våre ansatte og Westcon er den nå klar for å ønske reisende velkommen på torsdag.


COVID-19/Coronaviruset - Informasjon til reisende

Norled tilstreber til enhver tid å gi våre reisende den beste reiseopplevelsen om bord på våre fartøy. Vi erfarer at COVID-19 /Coronaviruset sprer seg i Norge og vi ønsker med dette å gi dere noen reisetips for å sikre et godt smittevern om bord på våre fartøy. Din unike innsats utgjør en forskjell! Vi har laget 6 reisevettregler for deg som reiser med oss i Norled. Dette for å hindre at du selv blir smittet eller at du smitter andre:Norled søker Chief Technology Officer

Norled søker en Chief Technology Officer som får ansvar for å utarbeide og implementere teknologistrategien med innovative, sikre og bærekraftige løsninger


Norled skal levere hurtiggående fartøy til Fiskeridirektoratet

Norled har sikret seg en kontrakt med Fiskeridirektoratets Sjøfartstjeneste av en spesialdesignet hurtigbåt med hybrid fremdriftssystem som vil sørge for redusert miljøavtrykk. Hurtigbåten kan gå på batteri eller en kombinasjon av diesel og elektrisk drift.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17