Heidi Wolden blir ny administrerende direktør i rederiet Norled

Publisert: 02.03.2020

Styret i Norled har tilsatt Heidi Wolden (50) som ny administrerende direktør i ferje- og hurtigbåtrederiet Norled. Wolden kommer fra stillingen som konsernsjef i entreprenør- og boligselskapet Kruse Smith.


Norled innstilt som vinner av kontrakt for å drifte Ryfylkeferjen

Publisert: 23.01.2020

Kolumbus AS har onsdag meddelt overfor Norled at de har tildelt kontrakt for Ryfylkeferjen til Norled, og har til hensikt å signere kontrakt med dem.


Oppstart ny hurtigbåtkontrakt

Publisert: 02.01.2020

Totalt tre identiske fartøy – hver med en kapasitet på 296 personer, skal nå betjene et av Norges største hurtigbåtsamband. MS Fjordprinsen, MS Fjorddronningen og MS Fjordjarl skal årlig frakte over 200 000 reisende på linje 2, mellom Tromsø, Finnsnes, Brøstadbotn, Engenes og Harstad.


AutoPASS i Norled

Publisert: 30.12.2019

På følgende Norled samband blir AutoPASS-brikke tatt i bruk som betalingsmiddel fra 1/1-2020. På disse sambandene kan ikke AutoPASS ferjekort (eller andre ferjekort) lenger brukes, det er kun kontant betaling (inkl betalingskort) eller AutoPASS brikke som gjelder fra nyttår på:


Slik ser det nye rederiflagget til Norled ut

Publisert: 20.12.2019

Moderne, fremtidsrettet og maritimt var beskrivende ord da Norled nylig lanserte sitt nye rederiflagg for rederiets over 1.000 medarbeidere. Det Stavanger-baserte rederiet ble solgt til nye eiere sommeren 2019, og fikk dermed behov for et nytt rederiflagg siden det eksisterende blir værende igjen hos tidligere eier, DSD.


Industriaktører får PILOT-E midler for å utvikle en forsyningskjede for flytende hydrogen til skip i Norge

Publisert: 16.12.2019

Norled er en av flere prosjektmedlemmer som jobber for å sikre norsk forsyning av hydrogen. Nå er det klart at prosjektet får tildelt støttemidler fra PILOT-E.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12