Informasjon om "Autopass for ferje" i Norled

ALLE SPØRSMÅL STILLES TIL VEGVESENETS SERVICE-TJENESTE FOR ORDNINGEN: www.autopassferje.no eller deres tlf 55 30 00 00.


Kolumbus gjør reisen raskere med båt enn med bil

1. januar 2019 starter Kolumbus og Norled opp med nye, mer miljøvennlige båtruter til og fra Byøyene. For første gang blir det raskere å ta hurtigbåt enn bil mellom Stavanger og Hommersåk i ettermiddagsrushet.


PilotE tildeler ZeFF-konsortiet penger til stor utviklingskontrakt

Nå skal det utvikles nullutslipp hurtigbåter med lavere energiforbruk per passasjer transportert.


Ny kontrakt til Oma Baatbyggeri

Oma Baatbyggeri AS og Norled AS, har signert kontrakt om levering av en 39 meter passasjerkatamaran med kapasitet for 296 passasjerer. Fartøyet skal leveres i mars 2020 som verkstedets Bnr 543.


NORLED SKAL BYGGE VERDENS FØRSTE HYDROGENFERJE

Norled ligger an til å vinne konkurransen om å bygge og operere hydrogenferjen som skal inn på Hjelmelandssambandet fra 2021. Statens Vegvesen har meddelt at Norled AS er innstilt som vinner og kontraktspartner for riksvegfergesambandet Hjelmeland-Nesvik-Skipavik i Rogaland.


Nå har den elektriske ferjen MF «Ampere» gått 6 x ekvator

Verdens første elektriske bilferje MF «Ampere» har nå gått en distanse tilsvarende seks ganger rundt ekvator siden oppstarten i 2015. – En milepæl for norsk innovasjon, men også en gledelig markering av at vi har spart miljøet for et forbruk på cirka 3 millioner liter diesel, sier konsernsjef i Norled og eier av MF «Ampere», Ingvald Løyning.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16