Reisevilkår for fjordcruise turer hos Norled AS

Gjelder for turer som er bestilt og betalt på internett.

Reisedokumentet som du får ved bestilling er din billett for turen, og må medbringes under hele reisens varighet for kontroll.

Det er i henhold til våre betingelser ikke refusjon på billetter for enkeltreisende på våre rundturer/ opplevelsesturer. Bestillingen er bindende etter at du har bekreftet og betalt for reisen. Vi anbefaler at du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring, og at man tar kontakt med sitt forsikringsselskap hvis behov avbestilling på grunn av sykdom. Det er da forsikringsselskapet som foretar selve refusjonen i de tilfeller dette er gjeldene.

Ansvarsforhold

  • Norled er teknisk arrangør - Salgsstedet skal se til at du får utlevert nødvendig reisedokument, og er ansvarlig for at du bli informert om alle vesentlige forandringer som gjelder din bestilling.
  • Du er selv ansvarlig for å ha med deg reisedokumentet og sjekke at billetten er i henhold til din bestilling. 

Når kan du bestille?

På de fleste av våre turer så samarbeider Norled med andre aktører på reisen som må informeres om at du kommer. Salg på internett stenger derfor kl. 19 dagen før avreise. Din bestilling er bindende etter at du har bekreftet og betalt for reisen.

Hvordan kan du betale?

Ved bestilling på internett kan du betale med Visa og Mastercard.

Hva skjer om noe går galt?

Norled AS kan avlyse en reise dersom uforutsette forhold som vi ikke er herre over, slik som naturkatastrofe, arbeidskonflikter eller tilsvarende inntreffer og gjør det vanskelig eller utilrådelig å avvikle reisen (force majeure). Kunden har ikke krav på tilbakebetaling dersom avbrytelsen skyldes force majeure.

Om det skjer noe under selve reisen kan du kontakte vårt kundesenter på telefon
+47 5186 8700.

Dersom du ønsker å reklamere må dette gjøres så raskt som mulig ved å sende en epost til booking@norled.no

Forbehold om endringer og feil i våre trykksaker og på internettsidene våre
Vi har forbehold om trykkfeil og at tider, priser og vilkår kan endre seg i løpet av gyldighetsperioden.


Publisert: 23-01-2015