Hardangerfjordcruise til Kinsarvik inkl buss fra Bergen

position marker
Avgang fra:
Bergen Busstasjon
Alternativ avgang fra: Norheimsund kai
clock
Avgangstider:

Daglig

Avgangstid: 07:25
Ankomsttid: 20:15
Varighet: ca 12:50
calendar
Sesong:
01. april - 31. oktober
money
Pris:
Voksen Kr 730,-
Barn Kr 445,-
Honnør (+67) Kr 445,-
Student (17-29) Kr 535,-
Barn under 4 år Kr 0,-

Turbeskrivelse:

Bli med oss på fjordcruise langs den 179 km lange Hardangerfjorden, også kalt "Dronningen av Fjordene". På denne turen reiser du med buss fra Bergen Busstasjon kl 07:25 til Norheimsund, og så videre med båt til den vakre bygden Kinsarvik.

I Kinsarvik har du litt over 6 timer til rådighet, før båten returnerer til Norheimsund.

Vi anbefaler å ta turen opp til Husedalen en av de mest spektakulære fotturen i Hardanger. Her ligger det 4 fosser tett i tett og de er et vakkert skue. Dette er en fin tur for alle aldersgrupper.  Noen partier kan være bratte og glatte,  men du kan selv velge hvilken vei og hvor langt du vil gå.

Følg veien forbi Gokart banen. Etterhvert kan du følge en fin grussti opp til andre foss, eller gå natursti nærmere vannet. Det er mange fine steder å stoppe langs veien, og utsiken er fantastisk. Går man i moderat til raskt temo, rekker man å gå til den øverste fossen og tilbake igjen tidsnok til å rekke båten- men turen en fantastisk uansett.

Klikk her for mer informasjon og rutebeskrivelse

 

I Kinsarvik har du også Mikkelparken, en leke og aktivitetspark for de minste barna. Det er andre turmuligheter, kafeer og også bademuligheter om været tillater det.

 

 

Nyttig informasjon

Distanse

Rundtur. Ruten fungerer som offentlig transport, men benyttes i hovedsak av turister.

Avgangssteder

Buss starter fra Bergen busstasjon, perrong 0, kl 07:25. Skyss buss nr 925. Båten starter i Norheimsund kl 09:00, og går via Herand, Utne, Lofthus og til  Kinsarvik. Retur fra Kinsarvik kl 16:40. Buss fra Norheisund kl 18:59 (Skyss buss nr 930). Priseksempler er tur/retur Bergen-Kinsarvik.                

Billettsalg

Billetter kan kjøpes på nett, om bord eller hos Turistinformasjonen i Bergen.

Student

For å kunne kjøpe studentbillett må du være under 30 år, og har gyldig studentbevis og semesterkort for inneværende skoleår.

Honnør

For å kunne kjøpe honnørbillett må du være fylt 67 år, eller reise sammen med ektefelle/samboer som har fylt 67 år.

disclaimer Vi gjør oppmerksom på at bestillingen ikke kan endres. Billett kan kanselleres og refunderes iht til enhver tid gjeldende aksepterte betingelser.